آمار شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی برای کسب وکارهای کوچک و بزرگی که به دنبال ترویج برندهای خود از طریق اینترنت هستند، منبع بزرگی محسوب میشوند. این سیستمها و شبکهها بهآسانی در دسترس همگان قرار دارند و حتی تعدای از آنها برای جذب مخاطب، از ابزارهای تبلیغاتی مختلفی هم استفاده میکنند. شاید شما هم برای تبلیغات کسب و کارتان نیاز به این رسانهها داشته باشید اما قطعا همهی آنها برای اهداف بازاریابی شما مناسب نیستند. در مرحلهی اول برای استفادهی بهینه از قدرت شبکههای اجتماعی با پرمخاطبترینهای آنها آشنا میشویم و در مرحلهی بعد میتوانیم مناسبترین گزینه برای تبلیغات حرفهای خود را انتخاب کنیم.
با گسترش شبکه های اجتماعی (از قبیل فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام، وایبر و ….) و با توجه به آمار روز افزون کاربران در این شبکه ها (فیسبوک با داشتن ۱.۵۹ میلیارد کاربر فعال ماهانه ، توییتر بیش از ۳۲۰ میلیون کاربر ماهانهی فعال، یوتیوب این وبسایت بیش از یک میلیارد بازدید کننده در هر ماه دارد و به عنوان دومین موتور جستجوگر محبوب بعد از گوگل قرار دارد و بسیاری آمار دیگر ) بنابراین می توان دریافت که به راحتی می توانید از طریق شبکه های اجتماعی بهترین روش کسب در آمد را داشته باشید.
در شبکه های اجتماعی مشتریان را در جایی که هستند ملاقات می کنید، کالای خود را می توانید به صورت تصویر و یا ویدئو که از تاثیر گذاری بیشتری نسبت به متن برخوردار است قرار دهید و با استفاده از تصاویر محصولات خود را معرفی کنید، برای هر محصول می توانید لایک و کامنت دریافت کنید، در صورتیکه یک مشتری از محصول شما راضی باشد، آن محصول را با دوستان خود به اشتراک گذاشته و همین طور آنها به دیگران… محصول شما در عرض چند دقیقه و یا نهایت چند ساعت به تعداد قابل توجهی از افراد معرفی می شود و باعث می شود که برند شما در ذهن مخاطب ثبت شود.
کسانی که در شبکه های اجتماعی عضویت دارند هر کدام برای خود دارای دوستانی هستند مثلا” میانگین دوستان هر کاربر در فیسبوک ۱۳۰ نفر می باشد، حال شما در نظر بگیرید که محصول شما در نزد یک شخص لایک بگیرد، آنگاه ۱۳۰ نفر دیگر می توانند آن پست را ببینند. در واقع تبلیغات دهان به دهان در طی زمان کوتاه به معرفی شدن گسترده محصول شما منجر می شود.
با حضور خود در این شبکه ها به مشتریانتان این امکان داده می شود که با برند شما ارتباط نزدیک داشته باشند و از طرفی حضور شما در رسانه های اجتماعی علاوه بر این بر اعتبار و شهرت شما می افزاید. استفاده از این شبکه ها سرعت شناساندن ما را به مشتریان افزایش می بخشد.
راهکارهای پیشرفت در شبکه های اجتماعی
طرح سوالات جالب و سرگرم کننده
طرح سوالاتی که برای بیننده خیلی پیچیده نباشد و قابل حل باشد می تواند طرفداران را به فعالیت و کامنت گذاشتن و لایک کردن تحریک کند .
√ ارسال محتوای مفید
ارسال مطالب مفید و تازه می تواند یک تکنیک ساده در بازاریابی اینترنتی باشد و کاربران برای دیدن مطالب و پست های جالب تر به صفحه شما باز گردند .
√ قرار دادن آدرس سایت خود در قسمت کاور صفحه
فراموش نکنید که شما باید سایت خود و همچنین زمینه ی فعالیت خود را به بیننده برسانید این انتقال بیشتر و بهتر به کاربران کمک می کند تا بتوانند کسب و کار شما را بشناسند .
√ ارسال محتوای مناسب در زمان مناسب
فقط پست مفید به تنهایی کاربران را مجذوب خود نمی کند و شما باید بدانید که کاربران چه روزهایی در هفته و در چه ساعاتی مایلند تا با محتوای جدید مواجه شوند و شما باید بدانید که از چه محتوایی استفاده کنید .
√ ارسال محتوای طنزآمیز و سرگرم کننده
بهتر است گاهی بین پست های جدی و مرتبط با حرفه ی خود از محتوای طنزآمیز و سرگرم کننده استفاده کنید زیرا بیشتر افراد برای سرگرم شدن به شبکه های اجتماعی سر می زنند بنابراین در محتوای خود از مطالب طنز آمیز و سرگرم کننده هم استفاده کنید .
با توجه به افزایش رقابت در بستر وب و در عرصه ی طراحی سایت شما باید به دنبال روش های دیگری همچون بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی بپردازید و با رعایت و انجام موارد ذکر شده بتوانید به کسب و کار خود کمک کنید .
هزینه کردن در شبکه های اجتماعی برای گسترش کسب و کار شما یک ضرورت است و نمی توان آن را هزینه اضافی به حساب آورد. شبکه های اجتماعی با داشتن بالاترین آمار کاربران بهترین و موثر ترین راه برای رونق کسب و کار شما می باشند، حضور شما در شبکه های اجتماعی می تواند باعث افزوده شدن شهرت و اعتبار و به تبع آن افزایش مشتریان و رونق کار شما به میزان قابل توجهی باشد.
منبع : مایتر